Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

May 24, 2011

WAITING



23 Mei lps air asia wat promotion strt kul 12 tgh. mmg murah giler. seposen je caj walaupun x termasuk caj2 lain tp ok la jugak kn.  bak kata air asia "now everyone can fly". hmmmm..ye la sgt... aku pun try la jugak bukak web dia. tp asik2 kuar pic lebah tu. try dr kul 12 tgh tu smpai kul 5 ptg pun x leh lg. klu x kuar pic lebah dia kuar error..error..error dan error lg smpai aku dh naik fedap. mana x nya klu berjuta-juta org skodeng web ni temasuk la aku yg berjuta-juta dan bersesak-sesak tu. traffic pun jem. tp nk g jln2 punya psl aku teruskn la jugak smpai bole. sehari suntuk aku x lepas2 ngan web ni smpai la dh kul 12 mlm dh ngantuk sgt. husben aku ambik alih lak. last2 kul 4pg atas usha encik husben bersengkang mata dan bersusah payah maka berhasil la jugak book tiket. perghhhh...gila siottt...kul 4pg baru dpt. alhamdullillah antara berjuta org kami berjaya. muahahahaha... cuti2 malaysia lg la yek. tp ada gak frust x dpt nk g langkawi la. cpt btul sold out. yg ada pun tarikh x kena plak. hmm...nk wat cm ne,x de rezki la nmpaknya. tunggu la kot2 ada promotion lg lain kali.

P/S: kpd korg yg nk book tiket time2 cm ni dinasihatkn jgn cpt berputus asa. cuba lg..dan cuba lg...dan cuba lg...smpai bole.okeh..selamat berjaya...

2 comments:

~zaira~ said...

uwaa tyra knpa xgtau dkt fb..klu tak mmg rai dah buat...adessssssssss

Atirah Tyra said...

alololololo....mana taw rai nk...lg pun klu rai try mesti x dpt.susah nk masuk ni.rai nk g mana?heheheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...