Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Jun 14, 2011

DOAKU UNTUkMU SAYANG...



OMG..OMG...OMG....dah 2 minggu aku tak update blog.tak wat entry pa2..iskkkkkkkkk......nmpk sgt laaaaa....aku dh ketinggalan.huhuhu...hidup ni kn umpama roda.ada masa kita kt atas,ada masa kita kt bawah.ada masa kita susah,ada masa kita senang.ada masa kita happy ada masa mood ke laut.erkk...tp smenjak 2 menjak kebelakangan ni mood aku asik ke laut jer smpai x de mood nk wat entry pa2 tp lebih kpd mls sbenarnya..abg Joe Black meh tyra ganti tpt abg kt laut tu.erkkkk....huhuuhu...tetiba lak hari ni trasa nk post something.ni aku tgh layan lagu waliband.mmg touching giler arr lirik ngan melody dia.dh lebih seploh kali aku dgr rasa sentap jer...iskkk...lirik yg simple tp menusuk kalbu.hehehehehe....aku dgr 2 kali jer dh hafal lirik dia.mmg best giler arrr...antara makna disebalik lirik tu mengisahkn ttg ssorg yg terlalu sygkn kapel dia smpai sggup wat apa saja utk nya dan menyayangi kekasih dia tu smpai bila2.walau smpai mati skali pun dia masih nk berbakti kpd kekasih dia tu.aku x taw la ada lg ke org yg baik sgt cm ni hari ni.hmmmm...pa2 pun jom hayati lirik dan lagu ni sesama.mana la taw akn bertambah lg rasa cinta dan kasih korg kt pasangan korg tu.tp sbelum tu off kn dulu play list kt tepi tu yerrr...selamat mendengar...sob3....




Kau mau apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelah dan letih
Ini demi kamu sayang

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Illahi
Tuk satukan kami di surga nanti

Tahukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

Tuhan tolong aku, juga jaga dia
Tuhan ku pun sayang di




2 comments:

Joe Black said...

ok...minggu depan ganti abg...minggu depan abg kena gi laut

Atirah Tyra said...

ok.nnt abg bg registerkn utk tyra yek.erkkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...