Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Jul 13, 2011

JALAN-JALAN LAGI



9/07/2011.Kali ni jln2 Melaka plak.saje je la nk melapangkn fikiran yg serabut ngan jln2 kt Lembah Klang time ni kn kecoh psl BERSIH.tah la aku pun x campur sgt psl perhimpunan haram tu.aku tgk kt tv jer.ramai gak mak bpk yg ambik kesempatan ni utk bwk ank2 diorg g jln2.kt Melaka penuh org.Mgkin terdiri dr mereka yg x sanggup utk berada kt KL,walaupun rumah diorg kt KL.semak kepala kot.baik luangkn masa bersama family.itu lebih baik.lg pun,klu biasanya diorg leh jln2 kt KLCC ke City Square ke,shopping2 kt Jln TAR ke tp time ni x d benarkn masuk KL.errrr...kt ats tu pic menara taming sari sbenarnya.kitorg stay kt Hotel Seri Malaysia Ayer Keroh.ok gak la tpt ni.yg penting ada LCD tv,astro dpt ngan swimming pool.tapi kali ni pg x dpt mkn asam pedas yg selalu kitorg pg tu.apa tah nama tpt dia aku pun dh lupa la.x sempat la,rasa mcm x cukup masa.x de la pg mana sgt pun.pusing2 bandar Melaka jer.G Jonker Walk.first time nih.ingtkn best sgt la.rupanya serabut arrrr...erkkk....>>>>>>




yg penting ada swimming pool.hobi apis ni brendam lama2 sambil main lompat2.huhuhuhuhu....



sukenyer dia first time naik beca.dia ckp basikal.erkkk......



erkkk....yg ni x de pape ni...>>>>>>



kapal terbang tu leh naik ke?



seram keretapi ni.apis takut nk dekat.erkkk...



 nk tembak sapa arrrr....



kota A Famosa.seram gak kt sini.memula apis ingt ada antu.erkkk...



ni sg. Melaka.kdg2 ada bau yg kurg menyenangkn.huhuhu..tp time mlm byk lampu2 leh tgk.



pintu masuk ke jonker walk.awl lg pun dh sesak.adehhhh...



ramai amoi2,apek2 n nyonya2.huhuhu...



ikan tu pun nk tgk.iskkkkk....



ni diorg wat pe tah.



pintu kuar kot ni.punya la panjang.smpai x larat nk jln.huhuhuh...



ni la kapal yg aku tringin nk naik.dh lama dh,tp x jugak dpt2.psl apis pun x berani nk naik.dia takut kapal ni begerak betukar jd transformers.adehhhhhhhh.......mampuihhhh....



P/S: alamakkkk..aku lupa plak nk cite psl trip g Terengganu tu.next entry la aku citer yek.dh jd cite jln2 je la blog aku ni.eh,blog aku.aku punya suke la nk cite apa.huahuahua...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...