Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Jul 6, 2011

MALAM ITU.....


terasa cm dh agak lama x post something kt sini.hari ni aku nk citer psl trip aku g jln2 hari tu dgn encik husben n the geng.trip to kwantan n kuala trengganu pd 22/06/11 (jumaat-ahad).tp tu kn dh lama.nape baru citer?erkkk....sbenarnya smenjak 2 menjak ni penyakit mls aku dh dtg la.mls nk wat pape.huhuhu...ah,lantak laaaa..lg pun ni blog aku.suke ati aku la nk post mende pun.huhuhuu....
ermmm..sbenarnya aku x de la kisah kan sgt psl cuti2 ngan geng encik husben.tp ada 1 menda ni yg wat aku excited n x sabar nk pg.ni la jugak yg menguatkn semangat aku utk menempuh perjalanan yg jauh tu.aku dh plan ngan geng2 pondan ira,abg joe n mie nk jmp kt kwantan.yg lg best sempat la diorg temukan aku dgn timbalan presiden pondan pise skali.walau pun pertemuan yg singkat tp bg aku sgt bermakna.happy la jugak.mcm2 yg diorg citer.psl power la,psl tuttt la,psl pondan laaa...erkkk...ni pun entah bila lg nk jmp kn.jln2 kt teluk cempedak jer.insyaallah klu ada rezki nnt kita jmp lg okeh.leh la plan piknik kt gambang plak ke,naik bot sambil mancing2 kt tasik kenyir ke.huhuhuhu..berangan jer...
sempat la jugak ambik gambar sebagai kenang2an.hehehhe...


 ni mie ngan abg joe tgh wat pe tah.mesra semacam jer.erkk...


semestinya aku & dia.ngeeeeeee....


lepak2 kt tepi pantai teluk cempedak.tgk la,suke sangat abg joe tu..erkkk...


apis dgn angry bird nya.suke tul dia dgn angru bird.grrrrrrrrr....!!!


lepak kedai mkn plak.dua org ni mmg kuat mkn.lg2 mie.status kt fb asik lapo jer...


mkn kepok jer.huhuhuuh...


ni pise tgh cite psl power kt mie.erkkk....


p/s: psttttttttttttttt3...ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

7 comments:

Katak Hijau said...

akak.. salah eja tu.. angry bird laa.. bkn angru bird.. hehe

Atirah Tyra said...

wakakakakakak...yer arrrr....lantak laaaa....asik salah eja jer.fedap arrrr...grrrrrrrr...

Katak Hijau said...

ecece.. marah pulak.. dahaga la tu.. kannn? hehe

Mie Fisher said...

Mesti sbb lapo tu salah eja..waakakak~..

Joe Black said...

pondan memang suka berangan nek bot kat kenyir...erk...

Atirah Tyra said...

ira,mie:mmg arr time tu kn poser.mesti la lapo.iskkk...
abg:elehhh..bkn ke abg yg ajak naik bot g mancing kt tasik kenyir.abg la kn pondan tu.ngeeeeeee...

Don Juan de Markobang said...

erkk..poowerrr???x ckup tgn..erkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...