Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Oct 31, 2011

KONTAN...KWANTAN...KUANTAN...



Perghhhh..dh sebulan x post pa2.penyakit 'M' dh melanda la tu.penyakit Malas.Menyesal pun ada.huhuhuh...byk perkara berlaku dlm sebulan 2 ni.byk perkara nk post yg dh terlepas.tetiba lak hari ni trasa nk post something.ari ni nk wat maraton post.target ari ni la.tgk je,bole ke x.iskkk..


errr..sbenarnya nk cite psl aku g kontan (kuantan) ari tu.bape aribulan yek.jap cek kalender.haaa... 22 oct 2011.patutnya tarikh tu aku kena bercuti ke cameron ngan geng2 d***.tp disebabkn ada perkara2 yg x brapa best berlaku dan aku merasakan cm x de mood je nk ikut diorg so,aku n incik husben pun wat keputusan membatalkan percutian tu n memilih kontan sbg destinasi utk bercuti.sbenarnya ati aku mmg nk ke kontan je masa tu.yer la,jmp ira n geng2 pondan tu :p hihihi..jgn mare..kitorg plan nk wat bbq.alhamdulillah semuanya berjalan lancar spt yg dirancangkn.mgkin rezki aku jugak memandangkn cuaca x brapa baik sblum2 ni.


tiba jam 12.30 tgh
smpai plaza tol kontan abg joe jemput.dia ckp tol sg lembing.aku x nmpk pun sign board tol sg lembing.rupanya plaza tol kontan.ingtkn salah masuk tol.sabo jer laaaa...iskkk....smpai2 trus g giant beli brg2 bbq utk mlm tu.mkn2 pas tu cek in.


suke jek dia dok hotel.ni gaya ben10 menyerang.huhuhu...

ptg plak jln2 kt blakang sungai tu.sg kuantan kot.ada gak org mancing kt situ.


sungai kuantan (btul ke?erkkk..)


ada cruise rupanya cm kt melaka tu,tp x sempat nk naik plak psl masa x mengizinkn.huhuhu...

mlm bbq di pantai balok


sesi menghidupkan unggun api.berjaya jugak akhirnya..


ehemmm2!


org baju belang2 tu mkn je..


haaaa..kn..mokkkk.. :P


tumpang glemer pise :P


cover2


ni yg paling terer bakar2.erkk..


peace...pndai ira masak kek batek.sedappp...


cm kelakar je tgk pic ni.erkk


cian dia dh ngantuk.tido je org bising2 pun.sejuk lak tu kt tepi pntai.seb baik ada baju uncle mie..pinjam yek..dh blk pun asik tanya uncle mie jer.huhuhu...

hari kedua n last:
jln2 shopping komlpeks.mkn2...n jln2 lg.


tetiba lak ada ni..apekah?apekah?apekah?


ni dh 3 pinggan mkn pun nk lg.iskkk...


apis pun lapo.huhuhu...


sapa tu baju itam ujung tu.erkk..

last tpt kitorg pg kt TC.byk gambo ambik kt sini.tp x leh nk upload sume.huhuhu...


ni jambatan utk kita jln2 smbil tgk pemandangan.tp byk monyet.ada org takot ngan monyet.iskk...


yg kt blakang tu la yg paling takot skali.erkk..


pantai teluk cempedak


dh penat jln2 minum milo lak..apesal aku x de kt situ?erkk..


aaaaa..ada pun.huhuhu..


duduk2 smbil wat ketupat berbakul2.wakakakakak....

tamat sudah.last skali bertukar2 angry bird ngan ira.x de pic psl save kt folder lain.mls lak nk cari.huhuhu...mekasih kpd sume krn bwk kitorg jln2 n bbq.nnt ada masa n rezki kita jmp lg yek.

P/S: pstttttttttt2....ada org tu sebek.anak sapa laaaa...hihihihiih... :P

4 comments:

Katak Hijau said...

isk3.. akak mmg sebek je kan? hua3.. nnt kita jumpa lagi.. kita wat bbq kat sungai congkak pulak.. huhu

Joe Black said...

pondan sebek....erk

Atirah Tyra said...

ira:ira lg sebek...ahaaaa...bole jer.tp tu la kan,kena tanya driver dulu.huhuhu....

abg:sebek la best.erkk...

Don Juan de Markobang said...

nnti kita wat babikiu lg ke??erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...