Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Sep 7, 2011

KUCING..MEOWWWWWW...



mieyyyyyyyyy!!! nk kucingggggg...erkk...(slalu aku pakai ayat ni klu mntk kucing kt miey tp smpai skrg dia x bg.huhuhuhu). dua hari lps klu x silap aku baca kt status ira kucing dia lisa surihani dh mati.kucing yg comei2,gebu2 tu kaler oren.mmg cute la.dia ckp sedih sgt smpai nangis2.mmg la kn pa2 pun yg kita syg klu dh x de kt kita mesti sedih kn.sama la cm aku dulu kucing kesayangan family aku yg mati tu.smpai aku,adk2 aku ngan mak bpk aku pun sedih.adk aku jgn ckp la,kompen nangis punya terrmasuk la aku.hanya org yg mengalami je fhm cm ne parasaan tu.sabar la ira.dia dh nk pegi nk wat cm ne.dia ckp tggl kn kt tpt penjagaan haiwan masa dia blk raya ari tu.taw2 je org kt situ ckp dh mati.kebetulan plak pg tu aku terbaca kt paper ada 16 ekor kucing mati kt pusat penjagaan haiwan.



ni la paper tu.klu ada sesapa yg terbaca taw la kn

kes ni psl pekerja2 kt pusat jagaan tu x bg kucing2 tu mkn.dibiarkn kelaparan dan merayau2.ada yg tggl nyawa2 ikan je (w`pun kucing x kn nk ckp nyawa2 kucing plak kn cm x sesweiii jer).diorg yg jmp kucing2 ni cpt2 antar g klinik kot2 leh selamatkn kucing2 tu.kesian aku tgk.x patut la diorg wat cm ni.x reti ke nk pikir org dh amanahkn suh jaga tu jaga la bebaik.lg pun bkn free,kn berbayar.susah sgt ke nk bg mkn.dh la comeyyy2 ko wat cm ni plak.(aku emo sket psl bab kucing2 ni).cuba korg plak x yah mkn sminggu pe korg rasa.baik x yah bukak pusat penjagaan haiwan la weyyyy...bongok btul.erkk..tah2 kucing ira mati psl terbiar je cm ni x?erkk...entah la kn..aku pun x taw.huhuhuhu...



ni la gambo lisa surihani.comeyy kn?kn?huwaaaaaa... :'(



kt tenet aku jmp plak kucing sebijik cm baby.huwaaaaa... :'(
sorry la dark aku cilok pic ko ngan kucing ko black ni psl sama cm kucing aku.sobbb3....




huk3...ni la baby.sama x?sama x?adehhh....


P/S: ira,x pe arr..nnt beli kucing lain yek.mntk kt abg joe.huhuhu...lisa sughihani x de bg nama    pasha sandah la plak.erkk,....



3 comments:

Katak Hijau said...

iskkk lisa :( tsk.. tsk..

Joe Black said...

da bagi da...iskk

Atirah Tyra said...

ira:jgn d kenang perkara yg dh lepas.erkk...
abg:bagi apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...