Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Apr 15, 2011

18SG



Nyum.. Nyum.. Lapar pulak. Iskkk...
Aku nak perkenalkan kat korang 1 blog yang aku follow ni. Dah lama aku follow blog dia sejak tahun lepas lagi. Tapi aku baru je dapat idea nak letakkan kat sini. Tu pun kawan aku yang bagi link. Dia ingat leh takut-takutkan aku dengan benda-benda cam ni. Maaf anda tidak berjaya. Huahuauaha.. Dan sejak dari hari itu aku menjadi follower yang setia kepada blog tersebut. Ni la blog dia. KARI NGERI. Tapi AWAS ni untuk 18 tahun ke atas jer. Aku pasti ramai di kalangan korang kat luar sana yang dah kenal. Just nak share jer. Aku suka selalu tengok gambar-gambar kat dalam tu. Hairan jugak mana la dia dapat semua-semua tu kan. Bukan la aku obses sangat dengan benda-benda macam ni. Sekadar mengisi masa lapang jer. Bila aku tengok gambar-gambar ngeri tu membuatkan aku lebih menghargai hidup ini. Betapa berharganya sebuah nyawa yang Tuhan bagi kat kita. Dan adalah menjadi tanggungjawab kita untuk menjaga sebaik-baiknya. Janganlah di sia-siakan hidup kita ni. Mati itu pasti, hidup itu insyaallah.. Setiap yang hidup pasti akan mati. 
Ni kalau bagi kat encik husben mau seminggu dok tebayang-bayang lagi. Hahahaha... Tak sanggup dia nak tengok. Tapi kalau abg Joe dengan Ira mesti diorang suka. Erkkk...


P/S: Malas nak cerita banyak, korang tengok lah sendiri.



2 comments:

Joe Black said...

abg tak bole tengok gambar mayat, gambar org mati, gambar eksiden, gambar darah,gambar van jenazah erk... dan yang sewaktu dengannya...sekian...

Atirah Tyra said...

tgk gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...