Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Apr 29, 2011

HARI INI

Sudah agak lama tak post sesuatu kat sini. Last minggu lepas. Nampaknya aku dah tertinggal di kalangan blogger-blogger yang aku follow. Huhuhu... Sekarang ni aku kat kampung. Nampaknya kena online pakai fone je laaa.. Lagi pun kalau kat kampung tdo je. Erkkk... Coverage tak berapa nak ada la. Tak leh taip banyak-banyak. Iskkkk.. CV pun tak leh main. ENtah apa khabar la agaknya CV aku tu. Mujur la ada backup. Selalu dia yang tolong mainkan CV aku tu. Tq very2 much. Heheheh... Ikut kesempatan dia la. Kalau ada masa tolong mainkan yek. Sekian...

2 comments:

Katak Hijau said...

8-8 acc sume tak jalan.. hahahaha

Atirah Tyra said...

x per arrr...skrg CV akak lg x jln.hahahahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...