Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Sep 7, 2011

SHRAFMAWFMZDB(RAYA LA NI)

assalamualaikum w.b.t...
hari ni dh raya yg ke-9.baru ada kesempatan nk update blog.huhuhu...pa2 pun selamat hari raya utk semua umat islam kt dunia ni amnya dan buat sahabat2 serta saudara mara khususnya.sorry ler lmbat wish.x de kesempatan nk online kt kg.on fb pun x sempat apa lg nk draft blog.langsung x jenguk2 dh.dh blk sini pun ada lg beberapa perkara yg harus diselesaikan.alhamdulillah sekarang semua dh selesai dan kembali seperti biasa.berblog walking td sume blog cite psl raya je.mcm2 kisah raya yg aku baca.ada yg segan nk jmp sedara mara psl takut kena soal bila nk kawen.pe susah jwb je 'sy gay,sekian'.erkk...bole ke.huhuhu...(penyelesaiannya rasa2 dia g mancing la time2 raya tu).ada yg asik beraya kt umah awek la,(dia ni plak asik cite psl awek je.erkk..)ada yg asik mkn bihun sup la,(yg ni plak mmg suke mkn bihun smpai 4 magkuk skali bedal.tererrr..).x kurg juga yg kekurangan mood raya.(ni sama cm aku la,mood raya aku pun x smpai w`pun baju raya x jd kaler pink.erkkk..).itu la antara 1001 kisah d hari raya.
aku plak?cam biasa la sama ngan taun2 lepas kena blk umah mertua mlm raya psl nk beraya kt sana pg tu.tgh hari baru blk umah mak bpk aku.ni kisah psl aku plak.lantak la korg nk ckp ape kn.ni cite psl baju raya yg huru-hara.mesti abg joe nk taw nape baju raya aku x kaler pink.kikikikiki...ni sume bapak aku punya psl la.dia mandai2 wat baju melayu utk semua anak2,mentu,cucu ngan diri dia sendiri.trus beli kt kedai jahit tu then trus suh tukang jait tu wat.x ambik pun contoh kaler.dia ckp kaler pink.kitorg pun sibuk la cari baju kurung kaler pink.sume pink.mmg dh beli pun.skali bila dh siap kaler peach laaa..peach!!adoiii..memasing muke x pueh ati jer.terutamanya mak aku.kahahahahaha...seb baik aku ada baju kaler peach.pakai je la.janji sedondon ngan apis n encik husben.last2 aku plak kena sound ngan mak aku psl x sama kaler ngan diorg.wakakakaka..lantak  la kn.ada aku kesahhhh..huhuhuhu...g beraya umah sedara2 sume tegur nape baju aku x sama ngan diorg.aku x jwb pa2 pun.senyum jerrrrr.....hihihihhi....


meh la tgk gambo2 time raya:
family belah aku


ni la family bsr aku.kira le ada bape org sume.huuhuhuhu....bibik x masuk dlm ini gamba.psl dia bz kt dapur.dh pndai dh pepagi sarapan x wat air oren panas.huhuhuhu...



aku,encik husben,apis ngan mak bpk aku



adk aku yg pompuan baru kawen tu



adk laki aku yg baru kawen jugak ari tu



boyboy team.erkk...



gugurlz team.erkkk...



aku,incik husben n adk bradik termasuk adk2 ipar aku



sama yg kt atas skali.tpt je ubah

yg ni gambo family belah incik husben:



abg ipar punya family



ni la family belah incik husben.x la ramai sgt cm family aku.



yg ni adk nk ambik spm taun ni.erkk..



aku,incik husben,apis,mak n abah

cam tu la kiranya raya aku taun ni w`pun mood raya x smpai tp raya tetap raya la.janji ada ketupat ngan rendang aku leh mkn.huhuhuhu....

p/s: lupa nk cite psl boboy.dia dh bsr sket dr dulu dan semakin aktif.tp rasa cm lmbt bsr plak.nape yek...ermmmm.......


4 comments:

Joe Black said...

tak paham arr..pink ke peach ni?

Katak Hijau said...

pink ngan peach kan lain.. atoiiii.. mana pic boboy? mejh kasi ira je laa boboy tu.. huhu

Atirah Tyra said...

abg:adeiii..x kn x phm lg.iskkk..peach laaa..peach!!
ira:x boleyyy arrr..kang nangis lg x de kucing.huhuhuhu....

Katak Hijau said...

wkwkwkwkwkkwk.. sabo je laa.. sian baby ngan lisa.. sob3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...