Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Dec 22, 2011

FAMILY DAY


ni diaaa..family day MPSJ.tpt keje encik husben.akhirnya setelah hampir 4 taun baru nk buat lg.apa rahhh..bukan nk kutuk tp...paham2 jer lahh..ckp lebih2 kang kena band lak aku.hehehehe...event ni berlangsung pd hari sabtu bersamaan 17/12/2011.ada 4 tiket tu semua termasuk adik aku punya.seb baik ada tiket lebih.leh la ajak dia kn.seb baik ada kawan naik kt amusement park tu.klu ajak encik husben x dpt laaaa...bkn brani pun dia tu.erkk...(jgn la dia baca ni.adess..).tinggalkn apis kt encik husben kt bawah,wet park tu then merayap la ngan adk aku.haaaa..legaaaa...klu x payah nk gerak.kikikikikik...aku mmg suke yg extream2 tu.sume aku naik.yg penting roller coaster yg x brape nk roller coaster la sgt pun dpt gak.hua3...aku rasa dh lama dia tutup utk maintanence.psl tiap2 kali pg asik tutup jer.last aim top gun n flying fox tak kesampaian psl dh ujan.diorg ni klu ujan mesti nk close.park tu.asal ujan je close.asal ujan je close.asal close je ujan.haizzz...



tiket2...tiket utk eskerim pun ada.hahaha..i like...erkk..





tgh tunggu gate bukak.tu la dtg awl sgt.tp mmg ramai laaa org..


dh x sabar nk brenang la tu bdk kecik nih.






opening ceremony ada show.huuhuh...






ni hobi dia.men pasir!




dr pg smpai ke ptg la dia kt situ.adesss...






baru nk mkn nih.huhuhuhu...


haaaa..sukenyerrr..dia.huhuhu...




haaa..ni lg 1.dh lama bercita2 nk wat ni.time ni pun x bukak jugak.hampesssss tul!...





jaga2..signboard jgn smpai ank ilang.erkk...


smpai kecut2 dh tgn tu baru nk naik.iskkk...






P/S: x de.erkk... :P




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...