Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Dec 16, 2011

PIKNIK



(10/12/20110)
tpt:dataran shah alam
masa:5.00pm

ni post saje2 je nih.x de mende nk ckp.ni piknik kitorg adk bradik je.x de mende sgt pun.saje bwk apis g jln2,main2,sian dia x de kawan.erkk...ngan nk try kamera baru.hihihi...lg pun kt entry yg lepas aku ada ckp nk mengabadaikan aktiviti sepanjang bln ni dlm blog.bln ni paling bz sekali.huhuhuh...








dua org ni klu jmp mmg cm ni.x leh pisah.adehhh...










suke maman sapik dia men ngan dia


ni imesti tgh tgk apis men bola


hahahaha...apa laaa..dia buat tu


adeshhhh....


siap bwk kemah lg




kunun2 cm pndai laaa dia wat tu.hhuhuhu...


erkk...ni x de pa2 ni

P/S: best gak ptg2 wat aktiviti cm ni ngan family.klu x de tpt nk pg baik pg sini jer.leh mkn2.huhuhu...

1 comment:

luahfikiran said...

SALAM,
BESTNYA BERSAMA KELUARGA .. SEKERAP MUNGKIN BEGINI ! ESOK, SUDI2LAH KE BANGI. TAK JAUH TU. BERTEMU PULA DI ALAM REALITI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...