Search This Blog

MY SELF

Faces That I Love

SILA KLIK HEARTBEAT NI...TQ

Mar 1, 2011

THIN HOUSES IN JAPAN



Iskkk... Jepun lagi? Apasal Jepun je arrrrr.... Kan kat Jepun banyak benda pelik-pelik. Diorang sendiri pun pelik-pelik gak. Huhuhuhu...... Pernah tak korang bayangkan tinggal kat dalam rumah yang boleh muat-muat untuk korang jer. Tak ada space nak letak perabot besar-besar, perabot mahal-mahal. Apa lagi nak letak set bilik tidur yang cangginh-canggih. Jangan mimpi laaaaa.... Memang ada pun. Rumah macam ni mungkin ada kat Jepun jer. Pasal aku tak nampak kat tempat lain. Macam la aku penah pergi Jepun. Aku search kat google jumpa la rumah pelik-pelik kat Jepun. Aku rasa diorang wat macam ni pasal negara diorang kecik, then penduduk pun ramai. Jadi, tak ada la tempat nak letak rumah besar-besar. Jom tengok betapa sempitnya rumah diorang. Kalu bagi free kat korang rasanya korang pun tak nak. Erkkkk.....



































































Apa macam? Nak ke korang dok dalam rumah cam ni? 


P/S: Rumah idaman aku cam ni la lebih kurang. Ngeh3.... :P


Siap ada swimming pool kat depan tu. Lepas tu malam-malam lepak kat luar tengok movie cam kat wayang tu. Lagi besar punyerrrrr.... Huhuhuhu....  Tak leh belah punyer angan-angan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...